www.bonairshop.hu

Születésnapi Akció!

Jó Közérzet Magazin
cikkei
Jó közérzetet támogató
termékek
Bonair
kapcsolat
   

Kedves Olvasónk!

Hihetetlen esemény következik nemsokára cégünk életében, melynek Ön is hamarosan részese lesz! 19 nap múlva 19 éves lesz a Bonair BG Kft. Az elmúlt 19 évben több ezer családnak, vállalkozásnak segítettünk párásító, párátlanító, légmosó vagy konyhai eszközök kiválasztásában, beüzemelésében. 

19 éve biztosan állunk a lábunkon, mert tudjuk: a legjobb minőséget kutatjuk fel és kínáljuk Önnek. Eleinte még csak bíztunk a legendás német és svájci minőségben, profizmusban, de 19 év után már kimondhatjuk: a bizalom nem volt megalapozatlan! Ügyfeleink elégedettek, mi pedig továbbra is lelkesen és szívesen segítünk nekik a levegő minőségével vagy az egészséges konyhával kapcsolatos kérdésekben!

Egy cég életében a 19. évet nem lehet egy "boldog szülinapot" dallal, meg  a bolt titkos raktárában elfogyasztott pohár pezsgővel ünnepelni. Ma azt gondoljuk nagy szó 19 éven át változatlanul a legjobb minőséggel, változatlanul a legbarátságosabb hozzáállással - sok ezer sikeres, boldog ügyféllel fennmaradni!

Ezért most 19 napon át ünnepelni fogjuk, hogy 19 évesek lettünk, nem is akárhogy!

Vásároljon a bonairshop.hu webáruházban BÁRMIT legalább 19.000 Forint értékben a következő 19 nap egyikén. Minden nap egy véletlenszerűen kiválasztott előző napi vásárlónk e-mailben kap egy 19.000 Forint értékű kupont, melyet megkötés nélkül, egész évben levásárolhat nálunk bármely termékre.

Azaz, ha Ön tervez mostanában grillt, párásítót, párátlanítót beszerezni, a legjobban akkor jár, ha május 5. és 24. között teszi, hiszen visszakaphat 19.000 Forintot a vásárlásából!

Hogyan működik a promóció?

Kattintson ide a részletekért!

Ünnepeljen velünk! Nyerjen!

Sok szerencsét kíván a Bonair csapata



 
   
 

Aktuális témáink:

 
   
 
   
 

E heti termék ajánlatunk:

 


CLOER 6410 D-A Grill

22 990Ft helyett 14 990Ft

 

Megnézem



 


CLOER 4809 vízforraló

17 990Ft helyett 12 990Ft

 

Megnézem



 
   
 
   
 

E heti recept ajánlatunk:

 


Grillezett töltött cukkini


Grillen sokféle finomság készülhet, igazából csak a fantázia szab határt, hogy mit grillezzen. Ha egy kicsit is szívesen eltérne a megszokott grill alapanyagoktól, s szívesen elkápráztatná egy újdonsággal családtagjait, barátait, akkor grillezzen nekik töltött cukkinit.


További receptek

 
   
 
Facebook oldalunk
 Bonair BG Kft.
 info@bonair.hu • 06 1 253 72 85 • 1174 Budapest, Lőrinc út 24.
Amennyiben a jövőben nem szeretne több árértesítőt kapni a következő linkre kattintva leiratkozhat szolgáltatásunkról: leiratkozás.